Concepten & Thema-acties

Wat is er nu leuker dan met je vrienden onbeperkt Spareribs komen eten bij Restaria? Of een overheerlijke burger met een bijpassend speciaalbiertje op de donderdagavond? Gedurende de hele week ben je ook welkom voor een compleet 3 gangen keuzemenu voor maar 19,95! Restaria presenteert met trots haar concepten en acties:

All you can eat!

Spareribs

voor de liefhebbers!

Heerlijk gemarineerde spareribs eet je bij Restaria. Periodiek kun je terecht voor ‘All You Can Eat Spareribs’ inclusief friet en salade, voor een vaste prijs. Ervaar de smaak van bron tot bord en proef onze malse spareribs. Met wie kom jij spareribs eten?

3-gangen

Keuzemenu

kom smullen!

Bij Restaria kunt u heerlijk dineren. Volop genieten van een 3-gangen keuzemenu! U heeft een ruime keuze uit diverse voorgerechten (van soep tot carpaccio), hoofdgerechten (van mixed grill tot schnitzel) en nagerechten (van ijscoupes tot een lekkere bak koffie).

€ 19,95

Heerlijke

Burgers deluxe

100% scharrel vlees

De hamburger heeft tegenwoordig een vaste plek gekregen binnen de Cafetaria. Binnen de Restaria-formule is het 'Burgers'-concept een belangrijke schakel, waarbij gekozen wordt voor 100% scharrelrundvlees van het Hereford rund. Hereford is een ras dat is ontstaan in het zuidwesten van Engeland en bekend staat om zijn malsheid. Naast dat de burger van ongekende kwaliteit is, is ook de afkomst belangrijk voor Restaria. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen kiezen we speciaal voor deze burger om bij te dragen aan een duurzamere toekomst! 

aanbevolen combi

Burgers

for special people!

Wekelijks serveert Restaria twee speciale burgers met een speciaal aanbevolen biertje voor een aantrekkelijke prijs. De supermalse Hereford burgers komen rechtstreeks van de bakplaat. Alle ‘Burgers & Beer’ gerechten worden geserveerd met wedges of friet en salade.

Smaakvolle

Topp'd Potato

keuze uit diverse toppings!

Loaded is hot! Dus heeft Restaria een eigen lijn ontwikkeld met verschillende frites met topping, genaamd Topp'd Potato. Standaard zijn er 10 varianten uitgewerkt, maar de mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos! 

Ijsconcept

Ice Lovers

verfrissend lekker!

Ice Lovers is hét softijs-concept van Restaria. Het concept bestaat uit een verschillende range van producten, van simpel handijsje tot een complete ijscoupe met verschillende toppings. Daarbij heeft Restaria ook een eigen softijs mix die zorgt voor een overheerlijke, romige smaak die je nergens anders kunt krijgen!

nieuw!

Mystery Snack

laat je verrassen!

Laat jij je graag verrassen? Wil jij iedere keer weer een andere snack kunnen proeven? 

Dan is de Mystery Snack-actie onmisbaar voor jou! Zoals de naam al doet vermoeden bestel je een Mystery Snack zonder dat je weet wat je gaat krijgen. Wanneer je het doosje openmaakt, is het iedere keer weer een verrassing wat erin zit! Dit kan een nieuwe introductie zijn, of een snack uit het verleden die je al lang niet meer hebt gezien. 


seizoensgevoelige

Specials

om van te smullen!

Naast de uitgebreide menukaart van iedere Restaria lanceren we ook één keer per 3 maanden de nieuwe Restaria-specials! Dit zijn producten die goed passen bij de tijd van het jaar en inspelen op de trends uit de markt. Hiermee proberen we de wekelijks terugkerende gast ook regelmatig te verrassen met iets nieuws, en daardoor een keer af te stappen van de traditionele bestelling.

ambachtelijke

Uitblinkers

zo proef je ze nergens!

Restaria's nieuwste concept is genaamd 'Uitblinkers!' waarmee we een exclusieve lijn van ambachtelijke producten willen lanceren. Hierbij zijn we gestart met een ambachtelijke bami van 125 gram, exclusief voor ons geproduceerd en nergens anders te verkrijgen. Ambacht en eigen identiteit waren hierbij cruciaal.