Volg de laatste ontwikkelingen van Restaria!

Benieuwd wat er allemaal voor ontwikkelingen zijn binnen Restaria? Nieuwsgierig welke locatie als laatste geopend is? 

Mystery Snack

De Mystery Snack is er weer!

De komende 2 weken kun je bij Restaria de Mystery Snack uitproberen. Laat je verrassen en wie weet ontdek jij wel de lekkerste snack die je ooit hebt gegeten.

Heb je de Mystery Snack geproefd? Laat dan een beoordeling achter via de qr-code op het kaartje. Dan maak je kans op een Mora zomerpakket. Wij geven 5 pakketten weg. De winnaars ontvangen na de actie een bericht van ons.

Ga jij de Mystery Snack proberen? Haal hem snel bij de deelnemende Restaria bij jouw in de buurt!

Lees meer

Heropening Restaria 't Luifeltje

Na een ingrijpende verbouwing is het team van Restaria 't Luifeltje weer klaar om u in een sfeervolle ambiance te mogen ontvangen. De zaak ziet er fantastisch uit! Ben je ook zo benieuwd hoe het is geworden? Kom snel een kijkje nemen in de vernieuwde zaak en laat je verrassen. Hopelijk tot gauw!

Lees meer

Restaria Lente Special!

De komende weken kun je bij Restaria volop genieten van de lente met onze heerlijke Restaria Specials. In de maanden april en mei hebben we drie tijdelijke producten toegevoegd aan het assortiment, geheel passend bij het seizoen. 

Welke Lente Special wil jij uitproberen?

Lees meer

Restaria Miep is geopend!

Restaria opent nieuwe locatie in het smalste stukje van Nederland! Op vrijdag 8 december 2023 opent Restaria Miep officieel haar deuren na een complete metamorfose.    

Lees meer

Restaria-dag

𝗔𝗳𝗴𝗲𝗹𝗼𝗽𝗲𝗻 𝗺𝗮𝗮𝗻𝗱𝗮𝗴 𝘄𝗮𝘀 𝗵𝗲𝘁 𝘄𝗲𝗲𝗿 𝘇𝗼𝘃𝗲𝗿: 𝗱𝗲 𝗷𝗮𝗮𝗿𝗹𝗶𝗷𝗸𝘀𝗲 𝗥𝗲𝘀𝘁𝗮𝗿𝗶𝗮-𝗱𝗮𝗴!

Een inspirerende dag in de Foodyard van Bidfood Amsterdam waar we samen met de ondernemers terug hebben gekeken op de afgelopen tijd en vooruit hebben gekeken naar de toekomst.

Een van de hoogtepunten op deze dag was de lancering van de ambachtelijke bami, onze eerste Restaria Uitblinker. De ambachtelijke bami bestaat uit een wit gepaneerd bamiblok van 125 gram en is exclusief te koop bij Restaria.

Voor de promotie van de ambachtelijke bami gaan we samenwerken met de Bamiboys. Deze influencers waren ook aanwezig bij de lancering en hebben een presentatie verzorgd over marketing en sociale media. Uiteraard werd de nieuwe bamisnack geproefd door de aanwezige Restariahouders. Zij reageerden enthousiast!

Vol met nieuwe ideeën en inspiratie kijken we vooruit naar een succesvol 2024!

Lees meer

Nieuwe Restaria locatie: Restaria Appelscha

𝙉𝙞𝙚𝙪𝙬𝙚 𝙍𝙚𝙨𝙩𝙖𝙧𝙞𝙖 𝙡𝙤𝙘𝙖𝙩𝙞𝙚: 𝙍𝙚𝙨𝙩𝙖𝙧𝙞𝙖 𝘼𝙥𝙥𝙚𝙡𝙨𝙘𝙝𝙖

Yes! Weer een nieuwe Restaria die haar deuren heeft geopend! In het Friese dorp Appelscha opende Restaria Appelscha twee weken geleden haar deuren.

We wensen Fred en Annitta veel succes met hun nieuwe zaak!

Lees meer

Nieuwe Restaria locatie: Restaria Raadhuisplein

Op zaterdag 3 juni 2023 gaat Restaria Raadhuisplein in Emmen officieel open! Na een complete inrichting van het casco pand aan het Raadhuisplein gaan ondernemers Jun en Anton aan de slag. Deze locatie bevindt zich recht tegenover de ingang van dierentuin Wildlands, op een gezellig en vooral druk plein met veel traffic.

We wensen Jun en Anton veel succes met hun vernieuwde zaak!

Lees meer

Restaria op de Horecava 2023

Binnenkort staan wij weer op de Horecava!

We ontmoeten jullie graag op stand 10.400 van 9 t/m 12 januari in de RAI Amsterdam.
Lees meer

Nieuwe Restaria locatie: Restaria New York

8 juli 2022 heeft Restaria New York haar deuren geopend als Restaria in het Brabantse Berghem.

Lees meer